Аматериал | : | Kitap |
Акатегориа | : | Arkeoloji, |
Ахьӡ | : | Hititler Döneminde Anadolu'da Ekmek |
Ашәҟәыҩҩы | : | Güngör Karauğuz, |
Аҭыжьымҭа | : | İstanbul |
Аҭыжьҩы | : | Arkeoloji Ve Sanat Yayınları |
Апубликациатә аамҭа | : | 2006 |
Атом ахыҧхьаӡара | : | |
Адаҟьақәа рхыҧхьаӡара | : | 262 |
Адырратә номер | : | 975-6561-76-9 |
Абызшәа | : | Türkçe |
Абларҭа аномер | : | TR.KT.00160 |
Атема | : | Hitit Çiviyazıları Ele Alınarak Bugünkü Anadoludaki Ekmeklerle Hitit Ekmekleri Arasındaki Bağlantılar. |
Ахҩылаанҵа | : | Hitit çiviyazılı kaynakları ele alınarak Anadolu'da bugün tüketilmekte olan yerel ekmeklerle Hitit ekmekleri arasındaki bağlantlar araştırılmaktadır. Hitit döneminde ekmeğin tarlanın sürülmesinden itibaren geçirdiği tüm evreler çiviyazılı metinlerden takip edilerek incelenmektedir. Hitit ekmek çeşitleri bugün Anadolu'da tüketilen ekmek çeşitleri arasındaki yakın benzerlikler konusunda ilginç veriler ortaya konmaktadır. |
Ахадаратә ажәа | : | Hititler, Çiviyazısı, Ekmek, Güngör Karauğuz, Arkeoloji Ve Sanat Yayınları, |
Аматериал | : | Kitap |
Акатегориа | : | Arkeoloji, |
Ахьӡ | : | Hititler Döneminde Anadolu'da Ekmek |
Ашәҟәыҩҩы | : | Güngör Karauğuz, |
Аҭыжьымҭа | : | İstanbul |
Аҭыжьҩы | : | Arkeoloji Ve Sanat Yayınları |
Апубликациатә аамҭа | : | 2006 |
Атом ахыҧхьаӡара | : | |
Адаҟьақәа рхыҧхьаӡара | : | 262 |
Адырратә номер | : | 975-6561-76-9 |
Абызшәа | : | Türkçe |
Абларҭа аномер | : | TR.KT.00160 |
Атема | : | Hitit Çiviyazıları Ele Alınarak Bugünkü Anadoludaki Ekmeklerle Hitit Ekmekleri Arasındaki Bağlantılar. |
Ахҩылаанҵа | : | Hitit çiviyazılı kaynakları ele alınarak Anadolu'da bugün tüketilmekte olan yerel ekmeklerle Hitit ekmekleri arasındaki bağlantlar araştırılmaktadır. Hitit döneminde ekmeğin tarlanın sürülmesinden itibaren geçirdiği tüm evreler çiviyazılı metinlerden takip edilerek incelenmektedir. Hitit ekmek çeşitleri bugün Anadolu'da tüketilen ekmek çeşitleri arasındaki yakın benzerlikler konusunda ilginç veriler ortaya konmaktadır. |
Ахадаратә ажәа | : | Hititler, Çiviyazısı, Ekmek, Güngör Karauğuz, Arkeoloji Ve Sanat Yayınları, |