Материал | : | Tez |
Категория | : | Tez/Yüksek Lisans, |
Название произведения | : | Tütsülenmiş ve Tütsülenmemiş Çerkez Peynirlerinin Fiziksel, Kimyasal, Biyokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri |
Автор | : | Eda İlhan, |
Место издания | : | Samsun |
Издатель | : | Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü |
Дата издания | : | 2012 |
Том № | : | |
Количество страниц | : | 128 |
Номер ISBN | : | |
Язык | : | Türkçe |
Номер полки | : | DG.TZ.TR.000112 |
Тема | : | |
Аннотация | : | Bu araştırmada, unutulmakta olan geleneksel ürünlerimizden Çerkez peynirinin fiziksel, kimyasal, biyokimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri incelenmiştir. Geleneksel olarak üretilmiş 10 adet tütsülenmiş ve 10 adet tütsülenmemiş, endüstriyel olarak üretilmiş 25 adet tütsülenmiş ve 25 adet tütsülenmemiş olmak üzere toplam 70 adet Çerkez peyniri örneği üretim yerleri, marketler, aile işletmeleri vb. yerlerden temin edilmiştir. |
Ключевое слово | : | Çerkez Peyniri, Tütsüleme, Proteoliz, Mikrobiyoloji, |
Материал | : | Tez |
Категория | : | Tez/Yüksek Lisans, |
Название произведения | : | Tütsülenmiş ve Tütsülenmemiş Çerkez Peynirlerinin Fiziksel, Kimyasal, Biyokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri |
Автор | : | Eda İlhan, |
Место издания | : | Samsun |
Издатель | : | Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü |
Дата издания | : | 2012 |
Том № | : | |
Количество страниц | : | 128 |
Номер ISBN | : | |
Язык | : | Türkçe |
Номер полки | : | DG.TZ.TR.000112 |
Тема | : | |
Аннотация | : | Bu araştırmada, unutulmakta olan geleneksel ürünlerimizden Çerkez peynirinin fiziksel, kimyasal, biyokimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri incelenmiştir. Geleneksel olarak üretilmiş 10 adet tütsülenmiş ve 10 adet tütsülenmemiş, endüstriyel olarak üretilmiş 25 adet tütsülenmiş ve 25 adet tütsülenmemiş olmak üzere toplam 70 adet Çerkez peyniri örneği üretim yerleri, marketler, aile işletmeleri vb. yerlerden temin edilmiştir. |
Ключевое слово | : | Çerkez Peyniri, Tütsüleme, Proteoliz, Mikrobiyoloji, |