Материал | : | Tez |
IЫхьэ | : | Tez/Yüksek Lisans, |
Тхыгъэм и ЦIэр | : | Tütsülenmiş ve Tütsülenmemiş Çerkez Peynirlerinin Fiziksel, Kimyasal, Biyokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri |
ТхакIуэ | : | Eda İlhan, |
Щытырадзар | : | Samsun |
ТедзапIэ | : | Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü |
Щытырадза Зэман | : | 2012 |
Волумэ Номыр | : | |
НапэкIуэцI бжыгъэ | : | 128 |
ISBN Номыр | : | |
Бзэ | : | Türkçe |
ТелъхьэпIэ Номыр | : | DG.TZ.TR.000112 |
Зытеухуар | : | |
Даущ | : | Bu araştırmada, unutulmakta olan geleneksel ürünlerimizden Çerkez peynirinin fiziksel, kimyasal, biyokimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri incelenmiştir. Geleneksel olarak üretilmiş 10 adet tütsülenmiş ve 10 adet tütsülenmemiş, endüstriyel olarak üretilmiş 25 adet tütsülenmiş ve 25 adet tütsülenmemiş olmak üzere toplam 70 adet Çerkez peyniri örneği üretim yerleri, marketler, aile işletmeleri vb. yerlerden temin edilmiştir. |
Псалъэ Нэхъыщхьэхэр | : | Çerkez Peyniri, Tütsüleme, Proteoliz, Mikrobiyoloji, |
Материал | : | Tez |
IЫхьэ | : | Tez/Yüksek Lisans, |
Тхыгъэм и ЦIэр | : | Tütsülenmiş ve Tütsülenmemiş Çerkez Peynirlerinin Fiziksel, Kimyasal, Biyokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri |
ТхакIуэ | : | Eda İlhan, |
Щытырадзар | : | Samsun |
ТедзапIэ | : | Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü |
Щытырадза Зэман | : | 2012 |
Волумэ Номыр | : | |
НапэкIуэцI бжыгъэ | : | 128 |
ISBN Номыр | : | |
Бзэ | : | Türkçe |
ТелъхьэпIэ Номыр | : | DG.TZ.TR.000112 |
Зытеухуар | : | |
Даущ | : | Bu araştırmada, unutulmakta olan geleneksel ürünlerimizden Çerkez peynirinin fiziksel, kimyasal, biyokimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri incelenmiştir. Geleneksel olarak üretilmiş 10 adet tütsülenmiş ve 10 adet tütsülenmemiş, endüstriyel olarak üretilmiş 25 adet tütsülenmiş ve 25 adet tütsülenmemiş olmak üzere toplam 70 adet Çerkez peyniri örneği üretim yerleri, marketler, aile işletmeleri vb. yerlerden temin edilmiştir. |
Псалъэ Нэхъыщхьэхэр | : | Çerkez Peyniri, Tütsüleme, Proteoliz, Mikrobiyoloji, |