المواد | : | Tez |
التصنيف | : | Tez/Yüksek Lisans, |
عنوان الكتاب | : | Tütsülenmiş ve Tütsülenmemiş Çerkez Peynirlerinin Fiziksel, Kimyasal, Biyokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri |
المؤلف | : | Eda İlhan, |
مكان الطباعة | : | Samsun |
دار النشر | : | Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü |
تاريخ الإصدار | : | 2012 |
رقم المجلد | : | |
عدد الصفحات | : | 128 |
رقم المجلد | : | |
اللغة | : | Türkçe |
رقم الرف | : | DG.TZ.TR.000112 |
المحتوى | : | |
البيان | : | Bu araştırmada, unutulmakta olan geleneksel ürünlerimizden Çerkez peynirinin fiziksel, kimyasal, biyokimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri incelenmiştir. Geleneksel olarak üretilmiş 10 adet tütsülenmiş ve 10 adet tütsülenmemiş, endüstriyel olarak üretilmiş 25 adet tütsülenmiş ve 25 adet tütsülenmemiş olmak üzere toplam 70 adet Çerkez peyniri örneği üretim yerleri, marketler, aile işletmeleri vb. yerlerden temin edilmiştir. |
الكلمات الرئيسية | : | Çerkez Peyniri, Tütsüleme, Proteoliz, Mikrobiyoloji, |
المواد | : | Tez |
التصنيف | : | Tez/Yüksek Lisans, |
عنوان الكتاب | : | Tütsülenmiş ve Tütsülenmemiş Çerkez Peynirlerinin Fiziksel, Kimyasal, Biyokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri |
المؤلف | : | Eda İlhan, |
مكان الطباعة | : | Samsun |
دار النشر | : | Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü |
تاريخ الإصدار | : | 2012 |
رقم المجلد | : | |
عدد الصفحات | : | 128 |
رقم المجلد | : | |
اللغة | : | Türkçe |
رقم الرف | : | DG.TZ.TR.000112 |
المحتوى | : | |
البيان | : | Bu araştırmada, unutulmakta olan geleneksel ürünlerimizden Çerkez peynirinin fiziksel, kimyasal, biyokimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri incelenmiştir. Geleneksel olarak üretilmiş 10 adet tütsülenmiş ve 10 adet tütsülenmemiş, endüstriyel olarak üretilmiş 25 adet tütsülenmiş ve 25 adet tütsülenmemiş olmak üzere toplam 70 adet Çerkez peyniri örneği üretim yerleri, marketler, aile işletmeleri vb. yerlerden temin edilmiştir. |
الكلمات الرئيسية | : | Çerkez Peyniri, Tütsüleme, Proteoliz, Mikrobiyoloji, |