Material | : | Tez |
Category | : | Tez/Yüksek Lisans, |
Title | : | Tütsülenmiş ve Tütsülenmemiş Çerkez Peynirlerinin Fiziksel, Kimyasal, Biyokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri |
Author | : | Eda İlhan, |
Place of Publishing | : | Samsun |
Publisher | : | Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü |
Date of Publishing | : | 2012 |
Volume No. | : | |
Number of Pages | : | 128 |
ISBN No | : | |
Language | : | Türkçe |
Shelf Number | : | DG.TZ.TR.000112 |
Subject | : | |
Remarks | : | Bu araştırmada, unutulmakta olan geleneksel ürünlerimizden Çerkez peynirinin fiziksel, kimyasal, biyokimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri incelenmiştir. Geleneksel olarak üretilmiş 10 adet tütsülenmiş ve 10 adet tütsülenmemiş, endüstriyel olarak üretilmiş 25 adet tütsülenmiş ve 25 adet tütsülenmemiş olmak üzere toplam 70 adet Çerkez peyniri örneği üretim yerleri, marketler, aile işletmeleri vb. yerlerden temin edilmiştir. |
Keywords | : | Çerkez Peyniri, Tütsüleme, Proteoliz, Mikrobiyoloji, |
Material | : | Tez |
Category | : | Tez/Yüksek Lisans, |
Title | : | Tütsülenmiş ve Tütsülenmemiş Çerkez Peynirlerinin Fiziksel, Kimyasal, Biyokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri |
Author | : | Eda İlhan, |
Place of Publishing | : | Samsun |
Publisher | : | Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü |
Date of Publishing | : | 2012 |
Volume No. | : | |
Number of Pages | : | 128 |
ISBN No | : | |
Language | : | Türkçe |
Shelf Number | : | DG.TZ.TR.000112 |
Subject | : | |
Remarks | : | Bu araştırmada, unutulmakta olan geleneksel ürünlerimizden Çerkez peynirinin fiziksel, kimyasal, biyokimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri incelenmiştir. Geleneksel olarak üretilmiş 10 adet tütsülenmiş ve 10 adet tütsülenmemiş, endüstriyel olarak üretilmiş 25 adet tütsülenmiş ve 25 adet tütsülenmemiş olmak üzere toplam 70 adet Çerkez peyniri örneği üretim yerleri, marketler, aile işletmeleri vb. yerlerden temin edilmiştir. |
Keywords | : | Çerkez Peyniri, Tütsüleme, Proteoliz, Mikrobiyoloji, |