æрмæг | : | Tez |
фæлтæр | : | Tez/Yüksek Lisans, |
Сфæлдыстады ном | : | Tütsülenmiş ve Tütsülenmemiş Çerkez Peynirlerinin Fiziksel, Kimyasal, Biyokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri |
Фыссæг | : | Eda İlhan, |
Рауагъды бынат | : | Samsun |
Рауадзæг | : | Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü |
Рауагъды датæ | : | 2012 |
Том № | : | |
Фарсыты нымæц | : | 128 |
Номыр ISBN | : | |
Æвзаг | : | Türkçe |
Уæлвæйнæджы полкæ | : | DG.TZ.TR.000112 |
Темæ | : | |
Аннотаци | : | Bu araştırmada, unutulmakta olan geleneksel ürünlerimizden Çerkez peynirinin fiziksel, kimyasal, biyokimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri incelenmiştir. Geleneksel olarak üretilmiş 10 adet tütsülenmiş ve 10 adet tütsülenmemiş, endüstriyel olarak üretilmiş 25 adet tütsülenmiş ve 25 adet tütsülenmemiş olmak üzere toplam 70 adet Çerkez peyniri örneği üretim yerleri, marketler, aile işletmeleri vb. yerlerden temin edilmiştir. |
Сгæрст ныхас | : | Çerkez Peyniri, Tütsüleme, Proteoliz, Mikrobiyoloji, |
æрмæг | : | Tez |
фæлтæр | : | Tez/Yüksek Lisans, |
Сфæлдыстады ном | : | Tütsülenmiş ve Tütsülenmemiş Çerkez Peynirlerinin Fiziksel, Kimyasal, Biyokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri |
Фыссæг | : | Eda İlhan, |
Рауагъды бынат | : | Samsun |
Рауадзæг | : | Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü |
Рауагъды датæ | : | 2012 |
Том № | : | |
Фарсыты нымæц | : | 128 |
Номыр ISBN | : | |
Æвзаг | : | Türkçe |
Уæлвæйнæджы полкæ | : | DG.TZ.TR.000112 |
Темæ | : | |
Аннотаци | : | Bu araştırmada, unutulmakta olan geleneksel ürünlerimizden Çerkez peynirinin fiziksel, kimyasal, biyokimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri incelenmiştir. Geleneksel olarak üretilmiş 10 adet tütsülenmiş ve 10 adet tütsülenmemiş, endüstriyel olarak üretilmiş 25 adet tütsülenmiş ve 25 adet tütsülenmemiş olmak üzere toplam 70 adet Çerkez peyniri örneği üretim yerleri, marketler, aile işletmeleri vb. yerlerden temin edilmiştir. |
Сгæрст ныхас | : | Çerkez Peyniri, Tütsüleme, Proteoliz, Mikrobiyoloji, |