Materyal | : | Tez |
Kategori | : | Tez/Yüksek Lisans, |
Eser Adı | : | Tütsülenmiş ve Tütsülenmemiş Çerkez Peynirlerinin Fiziksel, Kimyasal, Biyokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri |
Yazar | : | Eda İlhan, |
Basım Yeri | : | Samsun |
Yayıncı | : | Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü |
Yayın Tarihi | : | 2012 |
Cilt No | : | |
Sayfa Sayısı | : | 128 |
ISBN Numarası | : | |
Dil | : | Türkçe |
Yer Numarası | : | DG.TZ.TR.000112 |
Konusu | : | |
Açıklama | : | Bu araştırmada, unutulmakta olan geleneksel ürünlerimizden Çerkez peynirinin fiziksel, kimyasal, biyokimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri incelenmiştir. Geleneksel olarak üretilmiş 10 adet tütsülenmiş ve 10 adet tütsülenmemiş, endüstriyel olarak üretilmiş 25 adet tütsülenmiş ve 25 adet tütsülenmemiş olmak üzere toplam 70 adet Çerkez peyniri örneği üretim yerleri, marketler, aile işletmeleri vb. yerlerden temin edilmiştir. |
Anahtar Kelime | : | Çerkez Peyniri, Tütsüleme, Proteoliz, Mikrobiyoloji, |
Materyal | : | Tez |
Kategori | : | Tez/Yüksek Lisans, |
Eser Adı | : | Tütsülenmiş ve Tütsülenmemiş Çerkez Peynirlerinin Fiziksel, Kimyasal, Biyokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri |
Yazar | : | Eda İlhan, |
Basım Yeri | : | Samsun |
Yayıncı | : | Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü |
Yayın Tarihi | : | 2012 |
Cilt No | : | |
Sayfa Sayısı | : | 128 |
ISBN Numarası | : | |
Dil | : | Türkçe |
Yer Numarası | : | DG.TZ.TR.000112 |
Konusu | : | |
Açıklama | : | Bu araştırmada, unutulmakta olan geleneksel ürünlerimizden Çerkez peynirinin fiziksel, kimyasal, biyokimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri incelenmiştir. Geleneksel olarak üretilmiş 10 adet tütsülenmiş ve 10 adet tütsülenmemiş, endüstriyel olarak üretilmiş 25 adet tütsülenmiş ve 25 adet tütsülenmemiş olmak üzere toplam 70 adet Çerkez peyniri örneği üretim yerleri, marketler, aile işletmeleri vb. yerlerden temin edilmiştir. |
Anahtar Kelime | : | Çerkez Peyniri, Tütsüleme, Proteoliz, Mikrobiyoloji, |