| Materyal | : | Tez |
| Kategori | : | Tez/Yüksek Lisans, |
| Eser Adı | : | Farklı Dumanlama Tekniklerinin Füme Çerkez Peynirinin Özellikleri Üzerine Etkisi |
| Yazar | : | Pınar Aydınol, |
| Basım Yeri | : | Bursa |
| Yayıncı | : | Uludağ Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü |
| Yayın Tarihi | : | 2010 |
| Cilt No | : | |
| Sayfa Sayısı | : | 137 |
| ISBN Numarası | : | |
| Dil | : | Türkçe |
| Yer Numarası | : | DG.TZ.TR.000094 |
| Konusu | : | |
| Açıklama | : | Bu çalışmada, farklı dumanlama tekniklerinin olgunlaşma süresince Füme Çerkez peynirinin mikrobiyolojik, fizikokimyasal ve duyusal özelliklerine etkisi incelenmiştir. |
| Anahtar Kelime | : | Dumanlama Tekniği, Çerkez Peyniri, Benzo[a]pyrene, |
| Materyal | : | Tez |
| Kategori | : | Tez/Yüksek Lisans, |
| Eser Adı | : | Farklı Dumanlama Tekniklerinin Füme Çerkez Peynirinin Özellikleri Üzerine Etkisi |
| Yazar | : | Pınar Aydınol, |
| Basım Yeri | : | Bursa |
| Yayıncı | : | Uludağ Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü |
| Yayın Tarihi | : | 2010 |
| Cilt No | : | |
| Sayfa Sayısı | : | 137 |
| ISBN Numarası | : | |
| Dil | : | Türkçe |
| Yer Numarası | : | DG.TZ.TR.000094 |
| Konusu | : | |
| Açıklama | : | Bu çalışmada, farklı dumanlama tekniklerinin olgunlaşma süresince Füme Çerkez peynirinin mikrobiyolojik, fizikokimyasal ve duyusal özelliklerine etkisi incelenmiştir. |
| Anahtar Kelime | : | Dumanlama Tekniği, Çerkez Peyniri, Benzo[a]pyrene, |