| Материал | : | Tez |
| IЫхьэ | : | Tez/Yüksek Lisans, |
| Тхыгъэм и ЦIэр | : | Farklı Dumanlama Tekniklerinin Füme Çerkez Peynirinin Özellikleri Üzerine Etkisi |
| ТхакIуэ | : | Pınar Aydınol, |
| Щытырадзар | : | Bursa |
| ТедзапIэ | : | Uludağ Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü |
| Щытырадза Зэман | : | 2010 |
| Волумэ Номыр | : | |
| НапэкIуэцI бжыгъэ | : | 137 |
| ISBN Номыр | : | |
| Бзэ | : | Türkçe |
| ТелъхьэпIэ Номыр | : | DG.TZ.TR.000094 |
| Зытеухуар | : | |
| Даущ | : | Bu çalışmada, farklı dumanlama tekniklerinin olgunlaşma süresince Füme Çerkez peynirinin mikrobiyolojik, fizikokimyasal ve duyusal özelliklerine etkisi incelenmiştir. |
| Псалъэ Нэхъыщхьэхэр | : | Dumanlama Tekniği, Çerkez Peyniri, Benzo[a]pyrene, |
| Материал | : | Tez |
| IЫхьэ | : | Tez/Yüksek Lisans, |
| Тхыгъэм и ЦIэр | : | Farklı Dumanlama Tekniklerinin Füme Çerkez Peynirinin Özellikleri Üzerine Etkisi |
| ТхакIуэ | : | Pınar Aydınol, |
| Щытырадзар | : | Bursa |
| ТедзапIэ | : | Uludağ Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü |
| Щытырадза Зэман | : | 2010 |
| Волумэ Номыр | : | |
| НапэкIуэцI бжыгъэ | : | 137 |
| ISBN Номыр | : | |
| Бзэ | : | Türkçe |
| ТелъхьэпIэ Номыр | : | DG.TZ.TR.000094 |
| Зытеухуар | : | |
| Даущ | : | Bu çalışmada, farklı dumanlama tekniklerinin olgunlaşma süresince Füme Çerkez peynirinin mikrobiyolojik, fizikokimyasal ve duyusal özelliklerine etkisi incelenmiştir. |
| Псалъэ Нэхъыщхьэхэр | : | Dumanlama Tekniği, Çerkez Peyniri, Benzo[a]pyrene, |