| æрмæг | : | Tez |
| фæлтæр | : | Tez/Yüksek Lisans, |
| Сфæлдыстады ном | : | Farklı Dumanlama Tekniklerinin Füme Çerkez Peynirinin Özellikleri Üzerine Etkisi |
| Фыссæг | : | Pınar Aydınol, |
| Рауагъды бынат | : | Bursa |
| Рауадзæг | : | Uludağ Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü |
| Рауагъды датæ | : | 2010 |
| Том № | : | |
| Фарсыты нымæц | : | 137 |
| Номыр ISBN | : | |
| Æвзаг | : | Türkçe |
| Уæлвæйнæджы полкæ | : | DG.TZ.TR.000094 |
| Темæ | : | |
| Аннотаци | : | Bu çalışmada, farklı dumanlama tekniklerinin olgunlaşma süresince Füme Çerkez peynirinin mikrobiyolojik, fizikokimyasal ve duyusal özelliklerine etkisi incelenmiştir. |
| Сгæрст ныхас | : | Dumanlama Tekniği, Çerkez Peyniri, Benzo[a]pyrene, |
| æрмæг | : | Tez |
| фæлтæр | : | Tez/Yüksek Lisans, |
| Сфæлдыстады ном | : | Farklı Dumanlama Tekniklerinin Füme Çerkez Peynirinin Özellikleri Üzerine Etkisi |
| Фыссæг | : | Pınar Aydınol, |
| Рауагъды бынат | : | Bursa |
| Рауадзæг | : | Uludağ Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü |
| Рауагъды датæ | : | 2010 |
| Том № | : | |
| Фарсыты нымæц | : | 137 |
| Номыр ISBN | : | |
| Æвзаг | : | Türkçe |
| Уæлвæйнæджы полкæ | : | DG.TZ.TR.000094 |
| Темæ | : | |
| Аннотаци | : | Bu çalışmada, farklı dumanlama tekniklerinin olgunlaşma süresince Füme Çerkez peynirinin mikrobiyolojik, fizikokimyasal ve duyusal özelliklerine etkisi incelenmiştir. |
| Сгæрст ныхас | : | Dumanlama Tekniği, Çerkez Peyniri, Benzo[a]pyrene, |