Materyal | : | Tez |
Kategori | : | Tez/Yüksek Lisans, |
Eser Adı | : | Farklı Dumanlama Tekniklerinin Füme Çerkez Peynirinin Özellikleri Üzerine Etkisi |
Yazar | : | Pınar Aydınol, |
Basım Yeri | : | Bursa |
Yayıncı | : | Uludağ Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü |
Yayın Tarihi | : | 2010 |
Cilt No | : | |
Sayfa Sayısı | : | 137 |
ISBN Numarası | : | |
Dil | : | Türkçe |
Yer Numarası | : | DG.TZ.TR.000094 |
Konusu | : | |
Açıklama | : | Bu çalışmada, farklı dumanlama tekniklerinin olgunlaşma süresince Füme Çerkez peynirinin mikrobiyolojik, fizikokimyasal ve duyusal özelliklerine etkisi incelenmiştir. |
Anahtar Kelime | : | Dumanlama Tekniği, Çerkez Peyniri, Benzo[a]pyrene, |
Materyal | : | Tez |
Kategori | : | Tez/Yüksek Lisans, |
Eser Adı | : | Farklı Dumanlama Tekniklerinin Füme Çerkez Peynirinin Özellikleri Üzerine Etkisi |
Yazar | : | Pınar Aydınol, |
Basım Yeri | : | Bursa |
Yayıncı | : | Uludağ Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü |
Yayın Tarihi | : | 2010 |
Cilt No | : | |
Sayfa Sayısı | : | 137 |
ISBN Numarası | : | |
Dil | : | Türkçe |
Yer Numarası | : | DG.TZ.TR.000094 |
Konusu | : | |
Açıklama | : | Bu çalışmada, farklı dumanlama tekniklerinin olgunlaşma süresince Füme Çerkez peynirinin mikrobiyolojik, fizikokimyasal ve duyusal özelliklerine etkisi incelenmiştir. |
Anahtar Kelime | : | Dumanlama Tekniği, Çerkez Peyniri, Benzo[a]pyrene, |