Материал | : | Tez |
IЫхьэ | : | Tez/Yüksek Lisans, |
Тхыгъэм и ЦIэр | : | Farklı Dumanlama Tekniklerinin Füme Çerkez Peynirinin Özellikleri Üzerine Etkisi |
ТхакIуэ | : | Pınar Aydınol, |
Щытырадзар | : | Bursa |
ТедзапIэ | : | Uludağ Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü |
Щытырадза Зэман | : | 2010 |
Волумэ Номыр | : | |
НапэкIуэцI бжыгъэ | : | 137 |
ISBN Номыр | : | |
Бзэ | : | Türkçe |
ТелъхьэпIэ Номыр | : | DG.TZ.TR.000094 |
Зытеухуар | : | |
Даущ | : | Bu çalışmada, farklı dumanlama tekniklerinin olgunlaşma süresince Füme Çerkez peynirinin mikrobiyolojik, fizikokimyasal ve duyusal özelliklerine etkisi incelenmiştir. |
Псалъэ Нэхъыщхьэхэр | : | Dumanlama Tekniği, Çerkez Peyniri, Benzo[a]pyrene, |
Материал | : | Tez |
IЫхьэ | : | Tez/Yüksek Lisans, |
Тхыгъэм и ЦIэр | : | Farklı Dumanlama Tekniklerinin Füme Çerkez Peynirinin Özellikleri Üzerine Etkisi |
ТхакIуэ | : | Pınar Aydınol, |
Щытырадзар | : | Bursa |
ТедзапIэ | : | Uludağ Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü |
Щытырадза Зэман | : | 2010 |
Волумэ Номыр | : | |
НапэкIуэцI бжыгъэ | : | 137 |
ISBN Номыр | : | |
Бзэ | : | Türkçe |
ТелъхьэпIэ Номыр | : | DG.TZ.TR.000094 |
Зытеухуар | : | |
Даущ | : | Bu çalışmada, farklı dumanlama tekniklerinin olgunlaşma süresince Füme Çerkez peynirinin mikrobiyolojik, fizikokimyasal ve duyusal özelliklerine etkisi incelenmiştir. |
Псалъэ Нэхъыщхьэхэр | : | Dumanlama Tekniği, Çerkez Peyniri, Benzo[a]pyrene, |