æрмæг | : | Tez |
фæлтæр | : | Tez/Yüksek Lisans, |
Сфæлдыстады ном | : | Farklı Dumanlama Tekniklerinin Füme Çerkez Peynirinin Özellikleri Üzerine Etkisi |
Фыссæг | : | Pınar Aydınol, |
Рауагъды бынат | : | Bursa |
Рауадзæг | : | Uludağ Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü |
Рауагъды датæ | : | 2010 |
Том № | : | |
Фарсыты нымæц | : | 137 |
Номыр ISBN | : | |
Æвзаг | : | Türkçe |
Уæлвæйнæджы полкæ | : | DG.TZ.TR.000094 |
Темæ | : | |
Аннотаци | : | Bu çalışmada, farklı dumanlama tekniklerinin olgunlaşma süresince Füme Çerkez peynirinin mikrobiyolojik, fizikokimyasal ve duyusal özelliklerine etkisi incelenmiştir. |
Сгæрст ныхас | : | Dumanlama Tekniği, Çerkez Peyniri, Benzo[a]pyrene, |
æрмæг | : | Tez |
фæлтæр | : | Tez/Yüksek Lisans, |
Сфæлдыстады ном | : | Farklı Dumanlama Tekniklerinin Füme Çerkez Peynirinin Özellikleri Üzerine Etkisi |
Фыссæг | : | Pınar Aydınol, |
Рауагъды бынат | : | Bursa |
Рауадзæг | : | Uludağ Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü |
Рауагъды датæ | : | 2010 |
Том № | : | |
Фарсыты нымæц | : | 137 |
Номыр ISBN | : | |
Æвзаг | : | Türkçe |
Уæлвæйнæджы полкæ | : | DG.TZ.TR.000094 |
Темæ | : | |
Аннотаци | : | Bu çalışmada, farklı dumanlama tekniklerinin olgunlaşma süresince Füme Çerkez peynirinin mikrobiyolojik, fizikokimyasal ve duyusal özelliklerine etkisi incelenmiştir. |
Сгæрст ныхас | : | Dumanlama Tekniği, Çerkez Peyniri, Benzo[a]pyrene, |