Material | : | Tez |
Category | : | Tez/Yüksek Lisans, |
Title | : | Farklı Dumanlama Tekniklerinin Füme Çerkez Peynirinin Özellikleri Üzerine Etkisi |
Author | : | Pınar Aydınol, |
Place of Publishing | : | Bursa |
Publisher | : | Uludağ Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü |
Date of Publishing | : | 2010 |
Volume No. | : | |
Number of Pages | : | 137 |
ISBN No | : | |
Language | : | Türkçe |
Shelf Number | : | DG.TZ.TR.000094 |
Subject | : | |
Remarks | : | Bu çalışmada, farklı dumanlama tekniklerinin olgunlaşma süresince Füme Çerkez peynirinin mikrobiyolojik, fizikokimyasal ve duyusal özelliklerine etkisi incelenmiştir. |
Keywords | : | Dumanlama Tekniği, Çerkez Peyniri, Benzo[a]pyrene, |
Material | : | Tez |
Category | : | Tez/Yüksek Lisans, |
Title | : | Farklı Dumanlama Tekniklerinin Füme Çerkez Peynirinin Özellikleri Üzerine Etkisi |
Author | : | Pınar Aydınol, |
Place of Publishing | : | Bursa |
Publisher | : | Uludağ Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü |
Date of Publishing | : | 2010 |
Volume No. | : | |
Number of Pages | : | 137 |
ISBN No | : | |
Language | : | Türkçe |
Shelf Number | : | DG.TZ.TR.000094 |
Subject | : | |
Remarks | : | Bu çalışmada, farklı dumanlama tekniklerinin olgunlaşma süresince Füme Çerkez peynirinin mikrobiyolojik, fizikokimyasal ve duyusal özelliklerine etkisi incelenmiştir. |
Keywords | : | Dumanlama Tekniği, Çerkez Peyniri, Benzo[a]pyrene, |