Аматериал | : | Tez |
Акатегориа | : | Tez/Yüksek Lisans, |
Ахьӡ | : | Farklı Dumanlama Tekniklerinin Füme Çerkez Peynirinin Özellikleri Üzerine Etkisi |
Ашәҟәыҩҩы | : | Pınar Aydınol, |
Аҭыжьымҭа | : | Bursa |
Аҭыжьҩы | : | Uludağ Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü |
Апубликациатә аамҭа | : | 2010 |
Атом ахыҧхьаӡара | : | |
Адаҟьақәа рхыҧхьаӡара | : | 137 |
Адырратә номер | : | |
Абызшәа | : | Türkçe |
Абларҭа аномер | : | DG.TZ.TR.000094 |
Атема | : | |
Ахҩылаанҵа | : | Bu çalışmada, farklı dumanlama tekniklerinin olgunlaşma süresince Füme Çerkez peynirinin mikrobiyolojik, fizikokimyasal ve duyusal özelliklerine etkisi incelenmiştir. |
Ахадаратә ажәа | : | Dumanlama Tekniği, Çerkez Peyniri, Benzo[a]pyrene, |
Аматериал | : | Tez |
Акатегориа | : | Tez/Yüksek Lisans, |
Ахьӡ | : | Farklı Dumanlama Tekniklerinin Füme Çerkez Peynirinin Özellikleri Üzerine Etkisi |
Ашәҟәыҩҩы | : | Pınar Aydınol, |
Аҭыжьымҭа | : | Bursa |
Аҭыжьҩы | : | Uludağ Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü |
Апубликациатә аамҭа | : | 2010 |
Атом ахыҧхьаӡара | : | |
Адаҟьақәа рхыҧхьаӡара | : | 137 |
Адырратә номер | : | |
Абызшәа | : | Türkçe |
Абларҭа аномер | : | DG.TZ.TR.000094 |
Атема | : | |
Ахҩылаанҵа | : | Bu çalışmada, farklı dumanlama tekniklerinin olgunlaşma süresince Füme Çerkez peynirinin mikrobiyolojik, fizikokimyasal ve duyusal özelliklerine etkisi incelenmiştir. |
Ахадаратә ажәа | : | Dumanlama Tekniği, Çerkez Peyniri, Benzo[a]pyrene, |