|
|
صور |
رقم الرف
|
عنوان الكتاب
|
المؤلف
|
تاريخ الإصدار
|
اللغة
|
التصنيف
|
|
DG.TZ.TR.000125 |
Değişik Yöntemlerle Üretilen Çerkez Peynirlerinin Biyojen Amin İçeriklerinin Tespiti |
Hatice Sıçramaz |
2014 |
Türkçe |
Tez/Yüksek Lisans |
|
DG.TZ.TR.000094 |
Farklı Dumanlama Tekniklerinin Füme Çerkez Peynirinin Özellikleri Üzerine Etkisi |
Pınar Aydınol |
2010 |
Türkçe |
Tez/Yüksek Lisans |
|
DG.TZ.TR.000072 |
Orta Karadeniz Bölgesinde Satışa Sunulan Çerkes Peynirlerinin Bazı Kimyasal Nitelikleri |
Didar Üçüncüuğlu |
2009 |
Türkçe |
Tez/Yüksek Lisans |
|
DG.TZ.TR.000112 |
Tütsülenmiş ve Tütsülenmemiş Çerkez Peynirlerinin Fiziksel, Kimyasal, Biyokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri |
Eda İlhan |
2012 |
Türkçe |
Tez/Yüksek Lisans |
 |
SY.D.TD.0058 |
Uçuş Noktası Sayı-2 |
|
2011 |
İngilizce,Türkçe |
Dergi |