Materyal | : | Makale |
Kategori | : | Diğer Konular, |
Eser Adı | : | Çeçen Mutfak Kültürü ve Yemek Alışkanlıkları Üzerine Bir Değerlendirme |
Yazar | : | Melike Özkan - Hasan Yetim, |
Basım Yeri | : | Ankara |
Yayıncı | : | Journal of Tourism and Gastronomy Studies |
Yayın Tarihi | : | 2018 |
Cilt No | : | |
Sayfa Sayısı | : | 12 |
ISBN Numarası | : | |
Dil | : | Türkçe |
Yer Numarası | : | DG.M.TR.000217 |
Konusu | : | |
Açıklama | : | Çeçen Mutfak Kültürü ve Yemek Alışkanlıkları Üzerine Bir Değerlendirme |
Anahtar Kelime | : | , |
Materyal | : | Makale |
Kategori | : | Diğer Konular, |
Eser Adı | : | Çeçen Mutfak Kültürü ve Yemek Alışkanlıkları Üzerine Bir Değerlendirme |
Yazar | : | Melike Özkan - Hasan Yetim, |
Basım Yeri | : | Ankara |
Yayıncı | : | Journal of Tourism and Gastronomy Studies |
Yayın Tarihi | : | 2018 |
Cilt No | : | |
Sayfa Sayısı | : | 12 |
ISBN Numarası | : | |
Dil | : | Türkçe |
Yer Numarası | : | DG.M.TR.000217 |
Konusu | : | |
Açıklama | : | Çeçen Mutfak Kültürü ve Yemek Alışkanlıkları Üzerine Bir Değerlendirme |
Anahtar Kelime | : | , |