
| Materyal | : | Kitap |
| Kategori | : | Diğer Konular, |
| Eser Adı | : | Kardeş Mutfaklar Kıbrıs Türk Mutfak Kültürü ve Yemeklerinden Örnekler |
| Yazar | : | Kamil Toygar, Nimet Berkok Toygar, Hatice Doğruol, |
| Basım Yeri | : | Ankara |
| Yayıncı | : | Kuban Matbaacılık Yayıncılık |
| Yayın Tarihi | : | 2017 |
| Cilt No | : | 1 |
| Sayfa Sayısı | : | 231 |
| ISBN Numarası | : | 9786058992023 |
| Dil | : | Türkçe |
| Yer Numarası | : | TR.KT.03478 |
| Konusu | : | |
| Açıklama | : | |
| Anahtar Kelime | : | , |
| Materyal | : | Kitap |
| Kategori | : | Diğer Konular, |
| Eser Adı | : | Kardeş Mutfaklar Kıbrıs Türk Mutfak Kültürü ve Yemeklerinden Örnekler |
| Yazar | : | Kamil Toygar, Nimet Berkok Toygar, Hatice Doğruol, |
| Basım Yeri | : | Ankara |
| Yayıncı | : | Kuban Matbaacılık Yayıncılık |
| Yayın Tarihi | : | 2017 |
| Cilt No | : | 1 |
| Sayfa Sayısı | : | 231 |
| ISBN Numarası | : | 9786058992023 |
| Dil | : | Türkçe |
| Yer Numarası | : | TR.KT.03478 |
| Konusu | : | |
| Açıklama | : | |
| Anahtar Kelime | : | , |