
| Materyal | : | Kitap |
| Kategori | : | Kültür-Sanat, |
| Eser Adı | : | Büyük Şölen Eski Anadolu'nun 3500 Yıllık Yemek Ve İçkileri |
| Yazar | : | Ahmet Ünal, |
| Basım Yeri | : | Ankara |
| Yayıncı | : | Bilgin Yayınları |
| Yayın Tarihi | : | 2019 |
| Cilt No | : | |
| Sayfa Sayısı | : | 448 |
| ISBN Numarası | : | 9786059636698 |
| Dil | : | Türkçe |
| Yer Numarası | : | TR.KT.02399 |
| Konusu | : | Hitit Başkenti Hattuşa'da Otuz Bin Koyunlu,On Bin Boğalı ve Bol İçkili, Büyük Şölen - Eski Anadolu'nun 3500 Yıllık Yemek ve İçkileri |
| Açıklama | : | |
| Anahtar Kelime | : | Yemek, İçki, Yemek Kültürü, Eski Anadolu, |
| Materyal | : | Kitap |
| Kategori | : | Kültür-Sanat, |
| Eser Adı | : | Büyük Şölen Eski Anadolu'nun 3500 Yıllık Yemek Ve İçkileri |
| Yazar | : | Ahmet Ünal, |
| Basım Yeri | : | Ankara |
| Yayıncı | : | Bilgin Yayınları |
| Yayın Tarihi | : | 2019 |
| Cilt No | : | |
| Sayfa Sayısı | : | 448 |
| ISBN Numarası | : | 9786059636698 |
| Dil | : | Türkçe |
| Yer Numarası | : | TR.KT.02399 |
| Konusu | : | Hitit Başkenti Hattuşa'da Otuz Bin Koyunlu,On Bin Boğalı ve Bol İçkili, Büyük Şölen - Eski Anadolu'nun 3500 Yıllık Yemek ve İçkileri |
| Açıklama | : | |
| Anahtar Kelime | : | Yemek, İçki, Yemek Kültürü, Eski Anadolu, |