TÜRKÇEРУССКИЙENGLISHالعربيةАДЫГЭБЗЭИРОНАУАҦСШӘА

Kafkas Araştırma Kültür ve Dayanışma Vakfı Çevrimiçi Kataloğu

Bulunan Toplam Kayıt: : 5
Materyal Yayıncı Konusu
Kategori Yazar Açıklama
Dil Yer Numarası Anahtar Kelime
Eser Adı Yayın Tarihi -
Görsel Yer Numarası Eser Adı Yazar Yayın Tarihi Dil Kategori
DG.TZ.TR.000125 Değişik Yöntemlerle Üretilen Çerkez Peynirlerinin Biyojen Amin İçeriklerinin Tespiti Hatice Sıçramaz 2014 Türkçe Tez/Yüksek Lisans
DG.TZ.TR.000094 Farklı Dumanlama Tekniklerinin Füme Çerkez Peynirinin Özellikleri Üzerine Etkisi Pınar Aydınol 2010 Türkçe Tez/Yüksek Lisans
DG.TZ.TR.000072 Orta Karadeniz Bölgesinde Satışa Sunulan Çerkes Peynirlerinin Bazı Kimyasal Nitelikleri Didar Üçüncüuğlu 2009 Türkçe Tez/Yüksek Lisans
DG.TZ.TR.000112 Tütsülenmiş ve Tütsülenmemiş Çerkez Peynirlerinin Fiziksel, Kimyasal, Biyokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri Eda İlhan 2012 Türkçe Tez/Yüksek Lisans
Uçuş Noktası Sayı-2 SY.D.TD.0058 Uçuş Noktası Sayı-2 2011 İngilizce,Türkçe Dergi
3WTURK CMS

© 2015 KAFKAS ARAŞTIRMA KÜLTÜR ve DAYANIŞMA VAKFI