TÜRKÇEРУССКИЙENGLISHالعربيةАДЫГЭБЗЭИРОНАУАҦСШӘА

Онлаин аинформацатә aкаталог Кавказтәи ҭҵааратә культуратә аилазаара рфонд

Иҭаҩу ахархәаҩцәа рзеиҧш хыҧхьаӡара: 5
Аматериал Аҭыжьҩы Атема
Акатегориа Ашәҟәыҩҩы Ахҩылаанҵа
Абызшәа Абларҭа аномер Ахадаратә ажәа
Ахьӡ Апубликациатә аамҭа -
Лабҿабатәи Абларҭа аномер Ахьӡ Ашәҟәыҩҩы Апубликациатә аамҭа Абызшәа Акатегориа
DG.TZ.TR.000072 Orta Karadeniz Bölgesinde Satışa Sunulan Çerkes Peynirlerinin Bazı Kimyasal Nitelikleri Didar Üçüncüuğlu 2009 Türkçe Tez/Yüksek Lisans
DG.TZ.TR.000094 Farklı Dumanlama Tekniklerinin Füme Çerkez Peynirinin Özellikleri Üzerine Etkisi Pınar Aydınol 2010 Türkçe Tez/Yüksek Lisans
Uçuş Noktası Sayı-2 SY.D.TD.0058 Uçuş Noktası Sayı-2 2011 İngilizce,Türkçe Dergi
DG.TZ.TR.000112 Tütsülenmiş ve Tütsülenmemiş Çerkez Peynirlerinin Fiziksel, Kimyasal, Biyokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri Eda İlhan 2012 Türkçe Tez/Yüksek Lisans
DG.TZ.TR.000125 Değişik Yöntemlerle Üretilen Çerkez Peynirlerinin Biyojen Amin İçeriklerinin Tespiti Hatice Sıçramaz 2014 Türkçe Tez/Yüksek Lisans
3WTURK CMS

© 2015 КАВКАЗТӘИ ҬҴААРАТӘ КУЛЬТУРАТӘ АИЛАЗААРА РФОНД